Om Seniorfixaren

Vi utför hushållsnära tjänster åt privat personer och företag. I Karlskoga och Degerfors med omnejd, de flesta är återkommande kunder från år till år. Vi erbjuder alla former av städ, till såväl äldre som yngre kunder. Vi har många återkommande hemstäds kunder. Vi utför också enstaka städ som t.ex grovstäd, flyttstäd och fönsterputs. Kontorsstäd till företag varje vecka, gräsklippning och trädgårdsarbete på sommaren, snöskottning och halkbekämpning på vintern.

Historia

Seniorfixaren startade 2008 här i Karlskoga som enskild firma, sedan 2015 har vi delat upp bolagets verksamheter i två Aktiebolag:
Seniorfixaren AB och Seniorfixaren Trädgård AB.

Seniorfixaren utför

Hushållsnära tjänster i huvudsak hemstäd, flyttstäd, fönsterputs, kontorsstäd etc.

Seniorfixaren Trädgård utför

Trädgårdstjänster som t.ex. gräsklippning, trädbeskärning, häckklippning, ogräsrensning, röjning, mindre motorsågsarbeten.

Vår affärsidé

Vår personal består av kvinnor och män, 50+. Våra kunder uppskattar att våra anställda har en lång arbets och livserfarenhet. Vi har kompetens från våra tidigare arbeten och yrkesområden och därför kan vi erbjuda arbeten med hög kvalitet.

Rut

Rutavdraget är fortfarande 50% och har nu utökats när det gäller vilka tjänster som ingår. Vi jobbar i huvudsakak med Rutavdraget där både städ och trädgård ingår. Alla som betalar skatt i Sverige kan utnyttja Rut avdraget, man behöver inte äga sin bostad eller lägenhet.

Rot

Rot avdraget är 30% och där måste man äga sin bostad eller lägenhet. Om ni har några frågor så fråga oss, eller gå in på www.skatteverket.se. För mer utförlig information.